Quality Hotel™

HJERTEVENN

Hotell søker ny hjertevenn

Jeg heter Quality Hotel Pond og er et 2 år gammelt hotell som leter etter en hjertevenn. Jeg bor på Forus, er fem etasjer høy og rommer et konferansesenter, 183 hotellrom, et stort treningsrom og vår restaurant Brasserie X.

Jeg er et sosialt hotell og bruker store deler av tiden min på å underholde og lage mat til mine gjester. Jeg arrangerer møter, konferanser og er ett supert møtested plassert i et fint nabolag på Forus. I tillegg gjør jeg det jeg kan for å skape gode minner hos de som kommer på besøk. Hos meg er det med andre ord både hjerterom og husrom - og nå ser jeg etter en jeg kan dele dette med.

Jeg ser etter en organisasjon, bedrift eller person som gir av seg selv til lokalsamfunnet, men som kunne trenge litt ekstra støtte og kjærlighet i hverdagen. Jeg kan stille med både konferanserom, mat, hotellrom eller annet vi blir enige om. Du bør også ha noen klare tanker om hvordan vi kan jobbe sammen som par, og hva jeg kan bidra med inn i livet ditt.

For meg er ærlighet, takhøyde, omtanke for lokalsamfunnet og godt humør viktige egenskaper. På grunn av arbeid kan jeg ikke flytte på meg, så et kriteria er at du også er bosatt i Sandnes området.  

Kjenner du noen som leter etter en hjertevenn som meg, eller tror du vi er en god match? Ikke nøl med å ta kontakt, for jeg har både plass og tid til enda flere i livet mitt.

Jeg er av den moderne typen, og du kan kontakte meg via e-post eller på Sosiale Medier (Facebook og Instagram). Skriv gjerne litt om deg selv, hva du jobber med og hvordan jeg kan komme i kontakt med deg.

P.S.: Jeg tror ikke man blir ordentlig kjent før man faktisk møter hverandre, derfor inviterer jeg de jeg ønsker å bli bedre kjent med på frokostdate hjemme hos meg.

Har du spørsmål?

Jeg kan nås på ingrid.lie@choice.no eller du kan sende meg en melding på Facebook (@qualityhotelpond) eller Instagram (@qualitypond).

Håper jeg hører fra deg innen 28. September 2018

Bill.mrk. ”Hjertevenn”

Forklaring:

Vi (Quality Hotel Pond) leter etter en hjertesak i Sandnes. Vi ønsker å bidra ved å støtte en organisasjon, bedrift eller person som gir mye positivt til lokalsamfunnet og menneskene som bor her. Vi kan støtte med for eksempel møte- eller konferanserom, mat, rom til overnatting eller annet som vi blir enige om. Her er det foreløpig ikke satt noen mal for samarbeidet, da det blir utarbeidet sammen med de vi ønsker å støtte.

Av alle forslag/”søknader” vi får inn velger vi ut tre til fem organisasjoner, bedrifter eller personer. Disse blir invitert på frokost så vi kan bli litt bedre kjent. Etter alle møtene velger vi ut én vi ønsker å samarbeide videre med.