Quality Hotel™

HOTELLENE DER BARNA TRIVES ALLER BEST!

Sliter dere med å få nok kvalitetstid som familie i hverdagen? Da kan en helg på hotell med skreddersydde aktiviteter for barna og egen barnemeny være en super mulighet.

Barnehage, skole, jobb, fotballtrening, svømmetrening og bursdager. I mange familier går hverdagen i ett, og det er sjeldent mulig å få en ordentlig pause – ikke minst litt familietid. Men det finnes en løsning for å kunne ankomme som kaos, men reise som en familie.

Hurra for badeland!

Med saltvann og strandskvulp rett utenfor hotelldøren, og Norges tropiske paradis på innsiden, ligger Quality Hotel Skjærgården i Langesund. Dette er et av hotellene som gjennom hele året er Barnas Hotell, som betyr at barn alltid er velkomne, og det er de som er i fokus. Her finnes aktiviteter for store og små barn, og spesielt i helger og skoleferier skjer det så mye på hotellene at dagene flyr, og alle, voksne som barn, sover godt når kvelden kommer.

På Quality Hotel Skjærgården kan familien storkose seg. Med en stor terrasse, delvis dekket av kunstgress og store sakkosekker, virker Skjærgården, med havet rett ved, nesten som et tropisk paradis. Med en 4000 kvadratmeter stor badepark, der det er over 30 grader i vannet både inne og ute, er det lett for både store og små badeløver å plaske sammen. Populært blant barna er også besøk hos hotellets dyr, både kattene og lammene er glade i oppmerksomhet, melk - og kos.

Se hva Quality Hotel Skjærgården kan tilby deg og din familie, og book din helg for kvalitetstid!


Moro for store og små: Quality Hotel Sarpsborg

Quality Hotel Skjærgården i Langesund er imidlertid ikke det eneste som kan by på moro for hele familien.

Og hvilket barn ønsker ikke lek og moro når det først er litt fri eller ferie å få?

I Superland på Quality Hotel Sarpsborg er det lek og moro som gjelder, hele dagen lang. Superland består av et innendørs område med forskjellige aktiviteter, og ikke minst: Badeland. For hvilket barn liker vel ikke å bade?

– Hver helg og hver eneste dag i alle skoleferier er det barna vi fokuserer på, helt fra frokost til leggetid, sier konstituert direktør Ingvild Jacobsen.

Superland tilbyr akkurat det du forventer av et «superland»: Klatrebane, minigolf, lekelabyrint og ballbinge. Det finnes aktiviteter for både små og store barn – og det er ikke bare i Superland. På Quality Hotel i Sarpsborg har de også et badeland. Her finnes to forskjellige sklier, strømkanal, boblebad, en sopp som spruter vann og en vanngardin som er morsom for de små.

Barna har imidlertid også flere favoritter på hotellet.

– Hoppeslott, ansiktsmaling, disco og kino er kveldenes store favoritter, forteller Jacobsen.

Superland er også åpent for alle - uansett om du er en leken konferansedeltager, overnattende gjest eller om du ønsker å ta med familien på en dag de vil sette pris på i lang tid fremover.

Trenger ungene å leke fra seg på Superland? Her kan du se priser og booke inn en leke-helg for hele familien!


Med kort vei til Tusenfryd: Quality Hotel Entry

Kun to mil fra Oslo ligger det som kan være alle barns store sommerdrøm: Tusenfryd. Og med slitne barn etter en hel dag med moro, har man ikke lyst til å kjøre altfor lenge?

Heldigvis finnes Quality Hotel Entry kun én mil fra fornøyelsesparken. I tillegg til at det er kort vei til lek og moro på Tusenfryd, kan man gjøre en helg av kosen.

I skolens sommerferie har hotellet en egen aktivitetsleder som finner på morsomme aktiviteter med barna hver kveld. Det kan være leker på lekerommet, visning av filmer eller kanskje en fotballkamp i parken. Det er også gangavstand til den flotte badestranden i Hvervenbukta for dem som trenger å kjøle seg ned etter en dag med mye fart og moro.

Står Tusenfryd på planen i sommer? Se priser på Quality Hotel Entry for et hotell i nærheten!