Quality Hotel™

BARNEFAMILIE MED MASTERGRAD I KAOS ER FUNNET!

Familien Espedalen har definitivt mastergrad i kaos syns vi, og er vår utvalgte familie som får sjekke inn på Quality Hotel Skjærgården for et avslappende og barnevennlig weekendopphold. Her er kaoset vi falt pladask for:

Pappaen til tvillingene forteller:
“Jeg fikk tilfeldigvis en link til konkurransen av en kollega som hadde sett den, og mente at vi burde søke. Hun hadde sett videoen av tvilling jentene, og så ser hun jo hvordan jeg ser ut hver dag på jobb så hun syntes vel at «kaos» traff godt. Tror aldri vi har vunnet noe annet en 25 kroner på et flakslodd så jeg var ganske sjokkert da jeg fikk telefonen fra Tor Eivind (hotelldirektøren)!», sier far i familien, Torgrim Espedalen. «Jeg kan ikke skryte på oss kontroll, men kaos har vi i bøtter og spann fra 06.00 til 23.00 hver dag – 7 dager i uken. Jeg tror det vi gleder oss mest av alt til er å bare være sammen som familie en hel helg – uten forstyrrelser. Det blir ikke så mye tid til hverandre med jobb, skole, barnehage, lekser, hus, trening i hverdagen, så dette skal bli veldig fint. Også gleder barna seg selvsagt veldig til å bade!", sier Torgrim Espedalen.

Lurer du på hvordan det gikk da familien Espedalen besøkte Quality Hotel Skjærgården?

Se svaret her!

Tusen takk til alle som har sendt inn søknad. Vi er helt overveldet av responsen på hele 550 søknader. Å finne en vinner har virkelig ikke vært lett. Det er utrolig mange som fortjener en kvalitets helg med familien og det er sterke historier der ute. Søknadene var over gjennomsnittet gode, utrolig mange humoristiske søknader og filmer, og også sterke historier. Vi har både ledd, og felt noen tårer.

Vi falt for familien Espedalens humoristiske søknad og evnen til å dokumentere kaoset i hverdagen. Videoen av tvilling jentene, Stella og Embla som hadde skapt et reelt kaos for far på kjøkkenet.