Quality Hotel™

SPRUDLENDE BARNEFAMILIE VINNER HOTELLOPPHOLD TIL BILFERIEN!

Torsdag 7.juni annonserte vi jakten etter en sprudlende barnefamilie med planer om bilferie i sommer til å teste ut våre sommerhotell. Familien Flogstad/Ekroll fra Nesodden sjarmerte oss i senk med sin humoristiske og kreative filmsnutt - de er de heldige vinnerne og inviteres til å ta to velfortjente stopp langs sommerens reiserute for å besøke Quality Hotel™ Skjærgården og Quality Hotel™ Strand, Gjøvik. (Se vinner-videoen her!)

Quality Hotel søker sprudlende barnefamilie på bilreise 
“Skal du og familien på bilferie i sommer?  
Vi søker dere som planlegger å pakke bilen full av sporty innstilling, vogn, lokkemat, turmat, vi-er-snart-fremme-mat, spysyke-tabletter … Pluss unger. Hvis det fremdeles er plass.  Er dere i tillegg en familie som liker å knipse og filme “si appelsiiiiin” - for å dokumentere store og små hendelser; det idylliske familielivet
(les: familiekaoset) på reise så er dere den perfekte familien for oss.”

Slik lød søknadsutlysningen fra Quality Hotel.

“Det dukket opp en Instagram-post hvor Quality Hotel søkte en familie som skulle på bilferie, og det var jo oss. Vi skal reise mye med bil i sommer og tenkte at det hadde vært meget greit med noen ekstra dager på hotell for å lade opp litt mellom slagene”, sier far i familien, Jan Anders Ekroll.

Kom som kaos, dra som familie. 
Familien Ekroll pakker bilen i slutten av juli og setter kursen fra Nesodden til Stavanger via Langesund, videre til Åndalsnes og hjem igjen via Otta og Gjøvik.

“Vi gleder oss til å velte ut av bilen og ramle inn på et hotellrom med oppredde senger og det hele; det blir deilig å ikke sove hos venner og familie noen dager. Men noe av det vi gleder oss aller mest til er  lange hotellfrokoster og å la barna utforske og leke på hotellet!”, sier Jan Anders Ekroll.

Første hotellstopp på reisen er på Quality Hotel Skjærgården.

“Vi gleder oss til å ønske familien velkommen til Langesund! Sommeren hos oss er tilrettelagt barna, og er fullspekket med aktiviteter - fra ansiktsmaling og barnedisko til mating av dyrene og familie bingo. Vi gleder oss til å få ekte tilbakemeldinger på alt fra sengene til maten og aktivitetene fra hele gjengen!”, sier Tor-Eivind Line, hotelldirektør på Quality Hotel Skjærgården.

Etter mange og lange dager i bilen, vender familien Ekroll og bilen hjemover, men først et stopp på Quality Hotel Strand, Gjøvik.

“Så utrolig gøy at denne sprudlende familien kommer til oss på Gjøvik! Her kan vi love et aktivitetsfylt opphold, med deilig mat for både små og store matmomser.  Vi har laget et nytt stort lekerom på med lekebiler, lego, og sklie, som vi gleder oss til at barna skal teste ut - og vil familien utforske det vakre Mjøslandskapet eller byen, har vi mange forslag til familievennlige aktiviteter. Velkommen til oss!”, sier Karoline Hammer-Larsen, hotelldirektør på Quality Hotel Strand, Gjøvik.