Food & Drinks - Quality Hotel™

Mat & drikke

Restaurant eller din andre stue? Det er opp til deg. I restaurantene våre er det plass til både gode diskusjoner og herlige øyeblikk, sammen med gamle venner eller nye ansikt. For la oss innrømme det, selv om vi nyter av egentid så er vi alle sosiale skapninger som elsker følelsen av å høre til, og det er nettopp denne følelsen du vil kjenne i våre restauranter.

The Social.1
logo_green_gold

Velkommen til NÒR. Her hedrer vi det nordiske kjøkkenet med velkjente klassikere basert på skandinaviske og sentraleuropeiske smaker - med en tvist. 

Med stil, finesse og en anelse magi, inviterer NÒR deg på en uforglemmelig opplevelse hvor du finner favorittene dine krydret med ny inspirasjon og kreativitet. Selv om vi har én fot i historien vi kjenner, er vi ikke redde for å teste vingene. Det beste av to verdener! 

_DSF0326
the_social_black_gold_white_text

La oss innse det. Vi er sosiale skapninger. Selv når vi trenger privatliv, ønsker vi fortsatt følelsen av tilhørighet. Ikke minst når vi er borte fra hjemmet, kanskje i en ny by, et nytt land.

Vi elsker bistroklassikere, men elsker også å overraske deg fra tid til annen ved å legge til en uventet vri. Ølet er alltid kaldt, og vinkartet tilbyr en inspirerende reise rundt Europa. På en avslappet og stilfull måte er The Social Bar & Bistro hjertet og sjelen i hotellene våre, og realiserer vår idé om gjestfrihet.