Conference - Quality Hotel™

Konferanser & møter

Vi leker ikke konferansehotell. Eller, jo - det gjør vi!

Med våre store, mellomstore og små lokaler har vi de beste forutsetningene for vellykkede møter og events. Opplevelser, latter og fornøyelser er viktig for oss, derfor inneholder alle møter en dæsj med softis og popcorn. Ønsker du å sørge for at den gode stemningen fortsetter lenge etter at møtet er ferdig, finnes vår Q-zone hvor dere kan spille shuffleboard, foosball eller bare lene dere tilbake med en drink.. 

Oppskriften på overskudd

Tygg på ordet overskudd. Smaker godt, ikke sant? For noen betyr det gode tider for bedriften, mens for andre betyr det en uthvilt og sunn kropp. For oss handler det om å legge til rette for at du som gjest skal kjenne på overskudd på alle mulige måter. Og det starter med hva vi legger på tallerkenen. Oppskriften? Vel, vi serverer kortreiste råvarer i sesong, tilberedt med kjærlighet til planeten - toppet med smakene du elsker! Oppskriften er så treffsikker at vi bruker den både til frokost, lunsj og bankett! Prøv den du også. 

Alltid på Quality Hotel™

Vi vet at ingen gjester er like, ei heller en konferanse! Du skal både se og føle det på kroppen når du er på besøk hos oss, og derfor er det ikke tilfeldig at vi alltid tilbyr følgende

quality-2934

Møter som leker

En konferanse uten latter, er en konferanse uten minner. Vi tror at totalopplevelsen forsterkes av sosiale aktiviteter og hyggelige stunder sammen. Hva med å utfordre hverandre i shuffleboard? Eller dra samtalen enda litt lenger med FuelBox? Vi har flere spill og diverse morsomme aktiviteter. 

quality-hotel-we-care

Service-crew med glimt i øyet

Klar, ferdig... Ferdig! Vi fikset alt før du ankom. Vårt servicecrew vil alltid sørge for at du blir godt ivaretatt på besøk hos oss. Det eneste du trenger å tenke på er hva du skal si.

quality-hotel-conference-break-popcorn

Myke pauser som får deg til å poppe

Drømmer du noen ganger tilbake til den tiden du kunne spise softis med hele ansiktet uten at noen brydde seg? Eller de gangene du trykket nesa inntil glasset på en popcornmaskin og ventet i spenning på et neste POP? Sånn er det å være konferansegjest hos oss! Hos oss kan du tappe din egen softis, så mye du bare vil, mens popcornmaskinen popper frydefullt ved siden av!

quality-1954

Teknikk som lader deg opp…

"Har vi en tekniker i salen?" Vi vet hvor irriterende det er når teknikken står i veien for taktikken. Du skal slippe å knote med ledninger med mindre konferansen din handler om nettopp det: å knote med ledninger. Vi sørger for at alt er på plass og i orden!

4 (1)

Miljørapport på din konferanse

Vi lanserer nå Environmental Impact Report. Rapporten forteller deg hvordan arrangementet ditt påvirker miljøet når det gjelder klimautslipp, energi og vann, både totalt og per deltaker. Så herlig konkret og så viktig for vår reise mot å bli klimanøytrale innen 2030!

quality-2526

Energi inn, informasjon inn!

Energi ut, informasjon inn? Tror ikke det! Uten mat og drikke, duger konferansegjesten ikke. Det er viktig å fylle opp tanken med energi mens du fyller tankene med informasjon. 

Vi tror på hyppige og jevne pauser med påfyll av sunn mat og drikke som gir deg ny giv til å fortsette dagen! Det er ganske enkelt: energi inn, informasjon inn!