quality-hotel-om-oss

Om oss

Quality Hotel™ er den levende, fargerike minneboken. Vi gjør alt for at gjestene skal fylle side på side med opplevelser og øyeblikk delt med familie, venner eller gode kollegaer.

Hit kommer gjestene til dekket bord. Små og store begivenheter blir alltid litt større hos oss. Våre hotell finner du i bysentre, så vel som i nabolag og mer naturnære destinasjoner. Du velger utgangspunktet for turen. Skal du gå tur, på ferie i skjærgården, besøke familien i en mindre by eller skal du på storbyferie?

Quality Hotel™ finnes der du vil bo. På Quality Hotel™ kan du og hele flokken føle dere hjemme, ja til og med hunden! Ved innsjekk får alle barn en velkomstgave og i alle våre restauranter finnes barnemeny. På flere hotell kan man også treffe Lollo & Bernie i løpet av sommeren og utvalgte ferier.

Et møte mellom to kollegaer som inspirerer hverandre til nye, briljante ideer, eller møtet hvor hundre jobbkompiser plutselig deler samme visjon. Det er først når mennesker møtes at magien skjer, og det er disse øyeblikkene vi brenner for.

housekeeping-bed-ready-quality-hotel (2)

Bli en av oss

Vil du bli med å forme Nordens beste hotellkjede? Vi trenger hele tiden forsterkninger for å kunne fortsette å levere service i verdensklasse til våre gjester, og det er her DU kommer inn! 

quality-hotel-we-care

WeCare - vår bærekraftsarbeid

Vår visjon er å gjøre verden til et bedre sted. Med filosofien om å aldri slå oss til ro og alltid kjempe for positiv forandring.